Paardencoaching & team building voor bedrijven dichtbij Brussel

Een uitzonderlijke activiteit voor je bedrijf in de buurt van Grimbergen. Werk aan je non verbale communicatie, je groepsdynamiek of je conflictenbeheer. Laat je leiden door een paardencoach die opgeleid is in team management. Wil je uit je confortzone komen en terug tot de essentie komen? Laat je coachen met een paard!

Team building

Met Impala ontdek je paardencoaching in een team building. Een ideale team coaching om je leiderschap te challengen in het bijzijn van een paard. Voorkennis van paardrijden is niet nodig: moduleer je groepsdynamiek en verbeter samen je werking op het werk. De workshops zijn altijd leuk en laten je uit je comfortzone stappen.

Individuele coaching

Laat je begeleiden door het paard en door de paardencoach en word je bewust van je communicatiepatronen. Met een individuele paardencoaching kan je aan jezelf werken en concrete competenties ontwikkelen in een aantrekkelijke omgeving. Het is niet nodig om te veel te praten: je instinct en je emoties volstaan om je te begeleiden in je persoonlijke ontwikkelingsproces.

Horsemanship

Een unieke benadering om je relatie met het paard te verbeteren. Je paardencoach heeft de opleiding bij Andy Booth gevolgd en werkt vanuit het gedrag van het paard. Te voet of te paard, ontwikkel een uitzonderlijke relatie gebaseerd op wederzijds begrip.
over mij

Wie ben ik?

Na meer dan 15 jaar ervaring in de bedrijfswereld als communicatie expert, manager en strategische medewerkster ben ik vandaag blij deze expertise te combineren met mijn meer dan 25 jaar passie voor paarden.

Getuigenissen

Ze bevelen me aan