Onze diensten paardencoaching

Vind de dienst paardencoaching die past bij je noden in de buurt van Brussel, in Meise. Loopbaanverandering, behoefte aan verbinding of team building: waag een onvergetelijke ervaring met Impala!

Teambuilding

Kies voor een hele of halve dag om teamspirit, leiderschap en samenwerking tussen collega’s te stimuleren.

Praktisch:
Maximaal 10 personen per sessie. Alles speelt zich buiten af, op enkele minuten van Grimbergen. Je wordt op je eigen tempo in contact gebracht met het paard. Zorg voor gesloten schoenen waarin je je prettig voelt en kleding die geschikt is aan de weersomstandigheden.

Individuele coaching

Voor wie?
Managers, ondernemers, particulieren of curieuze neuzen. Iedereen die afstand wil nemen, reflecteren over zichzelf, stress beter beheersen, of communicatie en leadership wil ontwikkelen.

Paardencoaching richt zich tot ieder die zijn of haar leven een andere draai wil geven of gewoon terug bij zichzelf wil komen.

Het is de ideale manier om uit je routine te komen, afstand te nemen en aan je persoonlijke ontwikkeling, strategie en projecten te werken.

Waarom een paard ?
Het paard is in de natuur een prooi en daardoor zijn zijn zintuigen ontwikkeld om het minste signaal van je lichaamstaal op te vangen. Hij zal dus als een spiegel reageren op jouw reacties, waardoor jij krachtige inzichten en handvaten krijgt om je verder te ontwikkelen.

Voorkennis
Je hoeft helemaal geen voorkennis te hebben. Tijdens een sessie wordt er niet gereden en niet technisch gehandeld.

Praktisch:
Een sessie duurt 1u. Alles gebeurt buiten, in de prachtige en rustgevende omgeving van Meise. Je wordt op jouw ritme in contact gebracht met het paard.

Zorg voor gesloten schoenen waarin je je prettig voelt en kleding die geschikt is aan de weersomstandigheden.

Horsemanship

Wil je beter communiceren met je paard? Je band versterken en een harmonieuze relatie ontwikkelen?

Dankzij een stevige ervaring als paardencoach en onze communicatieve vaardigheden helpen wij paardeneigenaren om beter met hun paard te communiceren. Om een sterke en onbreekbare band op te bouwen met hun paard.