Onze diensten paardencoaching

Vind de dienst paardencoaching die past bij je noden in de buurt van Brussel, in Meise. Loopbaanverandering, behoefte aan verbinding of team building: waag een onvergetelijke ervaring met Impala!

Teambuilding

Kies voor dag met je collega’s om teamspirit, leiderschap en samenwerking tussen collega’s te stimuleren.

Praktisch:
Maximaal 10 personen per sessie. Alles speelt zich buiten af, op enkele minuten van Grimbergen. Je wordt op je eigen tempo in contact gebracht met het paard. Zorg voor gesloten schoenen waarin je je prettig voelt en kleding die geschikt is aan de weersomstandigheden.

Individuele coaching

Voor wie?
Managers, ondernemers, particulieren of curieuze neuzen. Iedereen die afstand wil nemen, reflecteren over zichzelf, stress beter beheersen, of communicatie en leadership wil ontwikkelen.

Paardencoaching richt zich tot ieder die zijn of haar leven een andere draai wil geven of gewoon terug bij zichzelf wil komen.

Het is de ideale manier om uit je routine te komen, afstand te nemen en aan je persoonlijke ontwikkeling, strategie en projecten te werken.

Waarom een paard ?
Het paard is in de natuur een prooi en daardoor zijn zijn zintuigen ontwikkeld om het minste signaal van je lichaamstaal op te vangen. Hij zal dus als een spiegel reageren op jouw reacties, waardoor jij krachtige inzichten en handvaten krijgt om je verder te ontwikkelen.

Voorkennis
Je hoeft helemaal geen voorkennis te hebben. Tijdens een sessie wordt er niet gereden en niet technisch gehandeld.

Praktisch:
Een sessie duurt 1u. Alles gebeurt buiten, in de prachtige en rustgevende omgeving van Meise. Je wordt op jouw ritme in contact gebracht met het paard.

Zorg voor gesloten schoenen waarin je je prettig voelt en kleding die geschikt is aan de weersomstandigheden.

Loopbaanbegeleiding

Op zoek naar een carrièreswitch of stel je je vragen over hoe je huidige job beter kan beantwoorden aan je verwachtingen? Dan is Loopbaanbegeleiding misschien wel iets voor jou. Samen gaan we op zoek naar je krachten en energiebronnen om die zo optimaal mogelijk in te zetten in je loopbaan. Als je in Vlaanderen of Brussel woont, kan je gebruik maken van de VDAB-carrièrecheques en 7 uur coaching volgen voor 80 euro. Download je vouchers.*

(*) Je kunt betalen met “loopbaancheques” (1 cheque kost 40€ en geeft recht op 4 uur coaching. Als je na dit eerste deel wilt doorgaan, kun je een 2e cheque kopen voor opnieuw €40, die je recht geeft op 3 uur individuele coaching). Dankzij een samenwerking met My Future Works. Sessies kunnen met of zonder paarden worden gehouden.

afbeelding 2
afbeelding 3

Horsemanship

Wil je beter communiceren met je paard? Je band versterken en een harmonieuze relatie ontwikkelen?

Soms is het ingewikkelder om je paard te vragen iets “niet” te doen. Dat kan je leren. In 6 sessies geeft Impala je de sleutels tot het aanleren van de juiste reflexen, zodat je je op je gemak voelt bij een bezoek aan de hoefsmid, de dierenarts, de osteopaat,… Praktische info en inschrijving

Dankzij een stevige ervaring als paardencoach en onze communicatieve vaardigheden helpen wij paardeneigenaren om beter met hun paard te communiceren. Om een sterke en onbreekbare band op te bouwen met hun paard.

Opleidingen en teambegeleidingen

Non verbale communicatie

Change management